Socialt engagemang

På Bergfalk stödjer vi flera olika organisationer som är viktiga för oss genom Target Aid.

Via Target Aid kan vi som företag bidra, men även du som privatperson kan bidra med några kronor om du vill till de verksamheter vi stödjer.

Läs mer

Stötta din lokala restaurang!

Restaurang och turistnäring är en central del av Bergfalk, därför vill vi göra skillnad.

Våra kunder har det mer än det tufft i dessa svåra tider och vi på Bergfalk tillsammans med vår bransch vill såklart göra vad vi kan för att stötta restaurangerna igenom denna allvarliga kris. Tillsammans är vi starka!

Tillsammans med Target Aid erbjuder Bergfalk en kostnadsfri och special- anpassad digital profil där varje restaurang har ett eget ändamål – stötta din lokala restaurang, som besökare kan vara med och bidra till.

En fungerande turistnäring och öppna restauranger kommer att vara en oerhört viktig del för befolkningen att komma tillbaka till ett normalt liv, därför är det viktigt att våra restauranger får all hjälp som går för att finnas kvar.

Med en profil från Target Aid gör vi det möjligt att på ett enkelt sätt bjuda in allmänheten att stötta sin favoritrestaurang ekonomiskt.
Vi vet att det finns många tillsammans med oss som gärna ställer upp och hjälper till i svåra tider, nu gör vi det möjligt för alla våra restauranger att nå dessa personer.

För alla som skapar en kostnadsfri profil hos Target Aid kommer vi på Bergfalk bidra med 500 kr om man är kund hos Bergfalk.

För att ta del av vårt erbjudande och skapa en egen profil, mejla till impact@targetaid.com eller kontakta Target Aid per telefon på 0735-188551.

Exempel på profil, klicka här!