Vår Historia
Våra rötter sträcker sig tillbaka till 1840, då den mycket matintresserade diligenspostiljonen Anders Gustaf Bergfalk såg till att alltid packa med sig ostron och humrar på sina resor mellan Göteborg och Stockholm.
Färska skaldjur och delikatesser från havet var på den tiden ganska svårt att få tag på i Kungliga Huvudstaden och Bergfalk hade stående beställningar på de eftertraktade råvarorna.
Affärerna gick fint och rörelsen växte.
Drivna av stark passion för smak och goda råvaror öppnade AG och hustrun Anna Christina tillsammans en delikatessbutik.
Butiken blev också basen i en ny, större verksamhet, och idag är vi en av Sveriges främsta färskvaruspecialister och stolta leverantörer till restauranger och butiker runtom landet.
Idag ingår vi i koncernen JOHBECO som består av färskvaruspecialisterna Bergfalk & Co, Johan i Hallen, Fiskeboa, Gothia Seafood, Fiskgrossisten i Helsingborg och Arvo Kokkonen.