I huvudet på köksmästaren

Hur många gånger har man ställt sig själv den nästan panikartade frågan, den har legat och gnagt i bakhuvudet hela veckan men tillbakatryckt av det dagliga köksarbetet.

 

Just det ja! Menyn till nästa vecka
Samtidigt som allt det andra ska vara klart, helst igår också!

 

Var hämtar jag inspiration? Ska jag bara plocka en meny från någon tidigare vecka eller skapa tid för att vara kreativ, prismedveten och rätt i säsong?

 

Så borde jag göra, för det är ju det som varje ambitiös kock vill ge sina gäster, sina medarbetare och sig själv, att vara kreativ, men ibland så finns inspirationen bara inte där.

Bergfalk kan vara mer än din leverantör av fisk, skaldjur och kött, vi vill också vara en källa till inspiration och utveckling för dig. På Bergfalk finns det många års samlad erfarenhet som vi tror kan vara till nytta för dig. Ett första steg är att lansera denna hemsida, där du ska få möjlighet att lära känna Bergfalk lite bättre men även att se Bergfalk som ett bollplank i din och din verksamhets utveckling.

.

Tips!

Låt oss hjälpa dig att vara kreativ, att ge dig råvaror som både är rätt för dig i pris och i säsong. Hjälpen kan vara närmare än du tror, visst har du dina medarbetare, men vi vet också att menyerna ibland skrivs när det inte är så många andra i din närhet.